Aditude_Strategic_Creative_Sessions@4x

kern

Wat Is jouw doel?

Als je weet wat je wilt, hoef je alleen de eerste stap te zetten.

Ben je ondernemer? Dan kent niemand jouw business beter dan jij. En dat is goed. Toch zullen er momenten zijn, dat je voelt dat het anders moet. Een nieuwe stap, een nieuwe koers. Wat ook kan, is dat je al heel concreet in verandering bent. En dat je behoefte hebt aan een iemand die met je meekijkt, meedenkt, of dwarsdenkt als dat nodig is. Een kritische gesprekspartner, die je helpt je doelen te bereiken.

Ben je een jong talent of een ervaren professional?  Wil je groeien, ontwikkelen, of juist van koers of van vakgebied veranderen? In je werk, of juist daarbuiten? En heb je behoefte aan iemand die je daarbij actief begeleidt en je praktische tips en tools aanreikt waarmee je in je kracht komt én maximale impact bereikt?

Vanuit Aditude houd ik me hiermee bezig. Ik ben Edgar Daalman. In mijn coaching en consulting praktijk put ik deels uit mijn jarenlange ervaring in marketing en communicatie, eerst als conceptdenker, copywriter en creatief-strateeg en later ook als ondernemer en investeerder in verschillende bureaus en start-ups. Daarnaast heb ik in de afgelopen jaren diverse opleidingen en trainingen gevolgd, die gericht zijn op coaching en het behalen van persoonlijke doelen en doorbraken.

Wil je daar meer over weten, of samen onderzoeken waarmee ik je verder zou kunnen helpen, zet dan nu de eerste stap en neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer weten?

ACA_Strategische_Creatieve_Sessies@4x

 

creative services

ADITUDE CREATIVE SERVICES

Als creatief kom ik met mijn netwerk dag in, dag uit met veel verschillende merken, markten en mensen in contact. Nu eens werken we aan klantzijde, dan weer voor eigen klanten. Ook werken we vaak in opdracht van collega-bureaus. En leveren we op vaste of projectbasis alle services die je van een betrokken Creative Partner mag verwachten, precies zoals we dat sinds de start van Aditude in 2007 doen:

Creative Team – vast, flex, freelance
Co_Lab: Concept, Copy, Art, Design

 

maken

CREATIVE DIRECTions

Creative Director – Je eigen Creatief Directeur, in-house of op afstand; begeleiden van bureaus, vakgenoten én Marketing-teams en professionals bij bedrijven en organisaties, om op eigen kracht tot maximaal resultaat te komen.

Creative Coach & Trainer – Ik coach en train teams en professionals bij de ontwikkeling van individuele en collectieve talenten, kennis en competenties.

Interim – Flex – Vast/Abonnement

 

merken

CREATIVE STRATEGIES

Doorbraak Sessie – impactvolle interventiesessie voor een snelle doorbraak of slimme oplossing.
Positioneren met Karakter – in 5 stappen naar een krachtige en karaktervolle strategische positionering.
Strategy Director – Je eigen Strateeg, interim, in-house of op afroep.
Strategisch Spreekuur – Spreekuur voor ondernemers, directeuren en professionals in zowel de creatieve industrie, als daarbuiten.

brandsbg
brandsbg

Merken die de vruchten van mijn aanpak plukken:

Eviont
ssg
vidyvidy
mkbbrandstof
aditech
dfnd
ferring
eulerhermes
teun
wessanen
alaralukagro
rentaroof
bouwpeople
vxcompany
barbara
urbanmanagement
agiocigars
riveer
nimetoutrecht
becombi
idea
cloud66
campolife
denbreejen